دستور پخت پاپولا با فلفل دلمهای قرمز و سیر از آلیس زاسلاوسکی
طرز تهیه پاپولا - دیپ لوبیا سفید بالکان با فلفل دلمهای کبابی و سیر. این غذای گیاهی غنی از پروتئین برای صبحانه، ناهار یا شام سبک مناسب است.

پاپولا: دیپ لوبیای بالکان با فلفل کبابی
این دستور غذای گیاهی از آلیس زاسلاوسکی ترکیبی از پاپولا (دیپ لوبیای سفید بالکان) با فلفل دلمهای قرمز کبابی و سیر است. پاپولا با لوبیا سفید، سرکه شراب، روغن زیتون و پنیر فتا ایرانی تهیه میشود که بافت کرمی و طعم غنی به آن میبخشد. فلفلها با سیر داخلشان کباب میشوند تا عطر و طعم بگیرند.
- لوبیا سفید پخته شده با سرکه و روغن زیتون مخلوط میشود
- پنیر فتا اضافه شده و تا حالت کرمی همزده میشود
- فلفلهای کبابی پوست کنده و به صورت نوارهای نازک چیده میشوند
- برای سرو روی پاپولا قرار گرفته و با جعفری، بادام و پاپریکا تزیین میشود
“این غذای گیاهی پروتئین غنی و سیرکنندهای دارد”
این غذا را میتوان با نانهای نرم مانند لواش یا پیتا سرو کرد و گزینهای عالی برای مهمانیها یا وعدههای غذایی سبک است.




