دسرهای کریسمس آنجلا هارتنت: تارت شکلات و زابایونه
دو دسر ایتالیایی آماده سازی شده برای کریسمس: تارت غنی شکلات و فندق همراه با دسر سنتی الکلی زابایونه که برای مهمانی های تعطیلات ایده آل هستند.

دسرهای کریسمس آنجلا هارتنت
آنجلا هارتنت، سرآشپز معروف، دو دستور العمل دسر ایتالیایی برای کریسمس ارائه می دهد که به صورت آماده سازی شده هستند و در روز مهمانی زمان زیادی نمی گیرند. تارت شکلات و فندق یک دسر ثروتمند و غنی است که می تواند چند ساعت قبل آماده شود، در حالی که زابایونه یک دسر سنتی ایتالیایی با پایه الکلی است که نیاز به خنک شدن دارد.
تارت شکلات و فندق
- خمیر شیرین با کره سرد و تخم مرغ
- پر کردن با شکلات تلخ ۷۰٪ و خامه سنگین
- اضافه کردن فندق بو داده برای تردی
- زمان استراحت: ۳ ساعت
زابایونه کریسمس
- ترکیب زرده تخم مرغ و شکر
- افزودن مارسالا، ویسکی و برندی
- پخت در حمام آب به مدت ۵ دقیقه
- سرو روی بیسکویت آمارتی
"برای من، اصلی ترین نیاز هر دسر کریسمسی این است که بتوان آن را از قبل آماده کرد" - آنجلا هارتنت
"زابایونه سنتی که نونا را به خواب می برد"
این دستور العمل ها برای کسانی که در روز کریسمس زمان زیادی را در آشپزخانه می گذرانند عالی هستند و اجازه می دهند میزبان در زمان سرو دسر استراحت کند.




