رستوران وگان نیوجرسی برای سرو گوشت با انتقادات شدید مواجه شد
مالک رستوران وگان Goodbeet در نیوجرسی با افزودن گزینههای گوشتی به منو، خشم جامعه گیاهخواری را برانگیcht. آشلی کاین دلیل این تصمیم را افزایش هزینهها و رقابت شدید عنوان کرد.

رستوران وگانی که منو را تغییر داد
رستوران Goodbeet در هادون تاونشیپ نیوجرسی که قبلاً کاملاً وگان و فاقد گلوتن بود، اکنون گزینههای گوشتی به منوی خود اضافه کرده است. آشلی کاین، مالک این رستوران، این تصمیم را یک "پیچ داستانی" نامید که با واکنشهای شدید طرفداران گیاهخواری روبرو شد.
دلایل تغییر منو
- افزایش هزینههای مواد غذایی و نیروی کار (۳۵٪ از سال ۲۰۱۹)
- رقابت با رستورانهای زنجیرهای مانند Chopt و Cava که گزینههای وگان ارائه میدهند
- فشارهای اقتصادی ناشی از افزایش هزینههای اجاره و آب و برق
واکنشهای منتقدان
"ما در حال اضافه کردن گزینهای برای افزودن لاشههایی که بر خلاف میلشان سلاخی شدهاند یا ماهی مرده با کلمات هیپی برای احساس خوب به هر ظرف هستیم"
"امیدوارم برای همیشه بسته شوید"
حمایتها از تصمیم
برخی مشتریان قدیمی از این تغییر استقبال کرده و اعلام کردند که همچنان از رستوران حمایت خواهند کرد. آنها واکنشهای منفی را "کاملاً مسخره" خواندند.
این تغییر نشاندهنده چالشهای کسبوکارهای کوچک در صنعت رستورانداری است که بین وفاداری به ایدئولوژی و بقای اقتصادی درگیر هستند.




