آشپزی آلیکانته نماد غذاهای مدیترانهای: سفری گاسترونومیک در جنوب شرق اسپانیا
منطقه آلیکانته به خاطر غذاهای برنجی و دریایی مشهور است. اما نکته کمتر شناخته شده وجود تعداد زیادی سرآشپز زن بااستعداد در صحنه رستورانهای این منطقه است که در اسپانیا نادر محسوب میشوند.

سفری گاسترونومیک به آلیکانته
منطقه آلیکانته در اسپانیا به عنوان نماد آشپزی مدیترانهای شناخته میشود که به خاطر غذاهای برنجی، دریایی و کنگر فرنگی شهرت دارد. این سفر گاسترونومیک نه تنها به کشف طعمهای منحصربفرد میپردازد، بلکه حضور چشمگیر سرآشپزهای زن در این منطقه را نیز برجسته میکند - پدیدهای نادر در دنیای مردانه آشپزی اسپانیا.
- فیدئوآ د ماریسکوس (نودل دریایی) و آرروس دل سنیورت (برنجی که تمام غذاهای دریایی پوستکنده دارد)
- کالدرو: خوراک ماهیگیرانه منحصربفرد جزیره تابارکا که در دو مرحله سرو میشود
- پالمگریو الچه: بزرگترین نخلستان اروپا با ۲۰۰۰۰۰ درخت خرما که میراث جهانی یونسکو است
- انجمن زنان در گاسترونومی (MEG): ابتکار ماریا خوزه سان رومان برای متحد کردن سرآشپزهای زن منطقه
فران آدریا، سرآشپز مشهور کاتالان: "کوستا بلانکا... یک پری جادویی دارد که مواد غذایی را گرفته و به آشپزخانهها میرود تا به مهمانان غذاهای منحصربفرد با طعمهای بینظیر ارائه دهد"
میگل آنخل سانچز، مالک شرکت خرما: "نخل ارزش زیادی دارد: فرهنگی، مذهبی، محیط زیستی، غذایی، کشاورزی، تزئینی، کاربردی و معنوی"
این سفر گاسترونومیک نشان میدهد که آلیکانته نه تنها به خاطر غذاهای سنتی برنجی مشهور است، بلکه به عنوان منطقهای پیشرو در برابری جنسیتی در صنعت آشپزی اسپانیا نیز مطرح میباشد.




