دستور پخت کاری سبزیجات اودون امیکو دیویس
یک کاسه آرامبخش از نودل کاری آبکی که در کمتر از یک ساعت آماده میشود. این دستور غذایی ژاپنی با سبزیجات متنوع و سس کاری خانگی تهیه شده است.


در حال بارگذاری...
این دستور یک غذای سنتی ژاپنی است که با نودل اودون و سبزیجات مختلف تهیه میشود. امیکو دیویس این نسخه را بدون گوشت آماده کرده تا برای همه اعضای خانواده مناسب باشد. زمان آمادهسازی این غذا کمتر از یک ساعت است.
"در خانوادههای ژاپنی مانند ما، کاری به طور منظم پخته میشد. این نسخه استاندارد با سیبزمینی، پیاز، هویج و گوشت خوک بود"
ابتدا داشی را آماده کنید سپس سبزیجات را در کره تفت داده و ادویهها را اضافه نمایید. پس از پخت سبزیجات، سس غلیظ شده و با نودل اودون سرو میشود.
دیجیاتو