اسکای جینجل: شفای خلاق با پالت هنرمند و ذائقه آشپز
اسکای جینجل، آشپز پیشرو که با تعهدش به غذاهای متصل به منبع، ذائقه و تفکر نسلی از آشپزها را شکل داد. او با رستورانهایش مانند «پترشام نرسری» و «اسپرینگ» استانداردهای جدیدی در صنعت غذای بریتانیا تعریف کرد.

اسکای جینجل: میراث یک آشپز نوآور
اسکای جینجل، آشپز استرالیایی-بریتانیایی که در سن ۶۲ سالگی درگذشت، به عنوان یکی از مهمترین چهرههای نسل خود در صنعت غذا شناخته میشد. او با ترکیب ذائقه یک آشپز و پالت یک هنرمند، غذاهایی خلق میکرد که از نظر ترکیببندی نقاشانه، در جزئیات ظریف و با طبیعت هماهنگ بودند. تعهد عمیق او به غذاهای مستقیماً متصل به منبع، سلیقه و تفکر نسلی از آشپزها را شکل داد.
- ایجاد تحول در رستورانهایی مانند پترشام نرسری و اسپرینگ در سامرست هاواس
- دریافت ستاره میشلن در سال ۲۰۱۱ و سپس رد آن به عنوان حرکتی پیشگویانه
- پیشگامی در حرکت ضد پلاستیک و منوی «اسکرچ» برای کاهش ضایعات غذایی
- همکاری با کشاورزان برای ایجاد زنجیره تامین محلی و پایدار
- الهامبخش نسل جدیدی از آشپزها در سراسر جهان
"دارلینگ، اگر واقعاً صادق باشم..." - این جمله همیشه نویدی از یک مشاهده تیزبینانه درباره دنیای غذا بود که از تمام مزخرفاتش میگذشت.
او هرگز به دنبال افتخار یا نویسندگی نبود. مورد احترام بود، بله، اما عمیقاً مورد علاقه کسانی بود که از او پیروی میکردند.
میراث جینجل در هر غذایی که کاملاً مربوط به لحظه خود احساس میشود زنده است: فصلی، صادقانه، شگفتانگیز و نقاشانه. اگرچه نمیتوانست استرالیایی نباشد - با غریزه، حس رنگ و غذای تعیینکننده برنامهاش - اما آنچه خلق کرد به جهان تعلق دارد.




