گرتن قزلآلای دودی و سیبزمینیهای برشته شده با شراب: دستورهای پوپی اوتول برای سیبزمینی
دستور پخت گرتن لایهای سیبزمینی با قزلآلای دودی و کلم کاوولو نرو در سس خامهای گیاهی و سیبزمینیهای برشته شده در سس کرهای شراب معطر. دو دستور غذایی سیبزمینی برای یک وعده اصلی گرم و دلچسب زمستانی.

دستورهای سیبزمینی پوپی اوتول
دستورهای سیبزمینی پوپی اوتول شامل دو غذای مجزا اما مکمل است: گرتن قزلآلای دودی و سیبزمینیهای برشته شده با شراب. این دستورها برای یک وعده غذایی گرم و راحت در زمستان مناسب هستند.
- گرتن قزلآلای دودی و کلم کاوولو نرو: لایههای نازک سیبزمینی با قزلآلای دودی و کلم کاوولو نرو در سس خامهای گیاهی (حاوی سیر، رزماری، آویشن و پوست لیمو) چیده شده و با پنیر گرویِر پوشانده میشوند. این غذا به مدت ۱ ساعت و ۴۵ دقیقه در فر پخته میشود.
- سیبزمینیهای برشته شده با شراب سفید: سیبزمینیها ابتدا پخته شده، سپس در روغن داغ برشته میشوند. در مرحله آخر، در سسی که از شراب سفید، کره، گیاهان معطر و ادویهجات (جوز هندی، میخک) تهیه شده، تفت داده میشوند.
“لایههای لذیذ سیبزمینی با قزلآلای دودی و کلم کاوولو نرو در سس خامهای گیاهی”
“سیبزمینیهای ترد تفت داده شده در امولسیون کرهای معطر و ادویهدار”
این دستورها برای ۴ نفر طراحی شده و زمان آمادهسازی و پخت هر کدام به طور جداگانه مشخص شده است. مواد اولیه شامل سیبزمینی مریس پایپر، قزلآلای دودی، کلم کاوولو نرو، خامه غلیظ، پنیر گرویِر، شراب سفید و گیاهان معطر مختلف میشود.




