راهاندازی کارگروه گردشگری خوراک در استان فارس
معاون استانداری فارس از راهاندازی کارگروه گردشگری خوراک با همراهی اصناف خبر داد و بر تقویت نقش حوزه غذا در گردشگری تأکید کرد. پایش کیفیت فستفودها توسط مردم صورت گرفته و بیش از هزار واحد فعال در شیراز وجود دارد.

راهاندازی کارگروه گردشگری خوراک در فارس
معاون هماهنگی امور گردشگری و زیارت استانداری فارس از راهاندازی کارگروه گردشگری خوراک در این استان خبر داد. مهدی پارسایی در همایش روز جهانی فستفود در شیراز تأکید کرد که ترکیب صنعت خوراک و پذیرایی میتواند حوزه گردشگری را تقویت کند. وی اظهار داشت: «تلاش میکنیم با همراهی اصناف مرتبط، نقش این حوزه در توسعه گردشگری را هرچه بیشتر تقویت کنیم.»
- پایش کیفیت فستفودهای شیراز توسط خود مردم صورت گرفته است
- بیش از هزار واحد صنفی فستفود در شیراز فعال هستند
- تقویت حضور بخش خصوصی مبتنی بر سه سیاست آموزش، نوآوری و استانداردسازی است
- شیراز به عنوان شهر شعر شناخته میشود و فستفودها از اشعار در رسیدها استفاده میکنند
- شاعری به نام اسحاق اطعمه در قرن هشتم در شیراز حوزه خوراکی را برای شعر انتخاب کرده است
«گردشگران انتظار دارند در سفر به شیراز و استان فارس خاطرات بهیادماندنی با خود ببرند که باید در هماهنگی با زیستبوم این دیار باشد.»
«نوآوری در زمینه ترکیب غذا با ادبیات و شعر باعث میشود افراد در حال و هوای شیراز قرار داشته باشند.»
این همایش با حضور مدیران دولتی و فعالان بخش خصوصی برگزار شد و از برگزیدگان حوزه غذا تقدیر به عمل آمد.




