دستورهای آشپزی راونیت گیل و مَتی تیانو برای منوی دوستانه کریسمس
این زوج آشپز با پخت شانه بره، دوفینواز و مرینگ شکر قهوهای یک ضیافت زمستانی خلق میکنند. فرهنگ غذایی خانوادگی آنها الهامبخش رستوران محلیشان است.

ضیافت زمستانی دو آشپز
راونیت گیل و مَتی تیانو، زوج آشپز، تجربیات غذایی خانوادگی خود را در منوی "کریسمس دوستانه" به اشتراک میگذارند. آنها با الهام از فرهنگهای هندی و ایتالیایی-یهودی، غذاهایی گرم و مشارکتی را برای مهمانیهای زمستانی طراحی میکنند.
ویژگیهای منوی اصلی
- شانه بره برییز شده: پخت آهسته با سبزیجات و گیاهان معطر
- دوفینواز سیبزمینی: لایههای نازک سیبزمینی در شیر و خامه
- مرینگ شکر قهوهای: همراه با خامه قهوه و گیلاس
"فرهنگهای ما همواره حول محور غذا و دور میز غذا گرد هم میآیند." "ما عمداً مهمانی ترتیب نمیدهیم؛ دوستان طی روز به طور طبیعی به آپارتمان ما میپیوندند."
این دستورها نشاندهندهی سبک زندگی مهماننواز آنهاست، اگرچه چالشهای نظافت پس از پختوپز و محدودیتهای زندگی در آپارتمان کوچک نیز بخشی از واقعیت است.




