شیراز در مسیر تبدیل شدن به قطب ملی گردشگری خوراک
مهدی پارسایی، معاون گردشگری استانداری فارس اعلام کرد شیراز با تکیه بر ظرفیتهای بینظیر خوراک سنتی و زیرساختهای پذیرایی، در حال تبدیل شدن به قطب ملی گردشگری غذایی است. تغییر الگوی تقاضای گردشگران و برندسازی غذاهای محلی از مهمترین محورهای این برنامه میباشد.
شیراز به مقصد ملی گردشگری خوراک تبدیل میشود
مهدی پارسایی، معاون هماهنگی امور گردشگری و زیارت استانداری فارس تأکید کرده است که شیراز با اتکا به ظرفیتهای کمنظیر خوراک سنتی و زیرساختهای پذیرایی، در مسیر تبدیل شدن به قطب و برند ملی گردشگری خوراک قرار دارد. وی با اشاره به تغییر الگوی تقاضای گردشگران جهانی خاطرنشان کرد که امروز غذا به یکی از اصلیترین انگیزههای سفر تبدیل شده است.
- رویداد نمایشگاهی «خوراک شیراز» بستر مناسبی برای معرفی توانمندیهای صنعت غذا و گردشگری غذایی محسوب میشود.
- غذاهای شیرازی مانند کلمپلو و پالوده تا عرقیات گیاهی قابلیت تبدیل به برندهای ملی و بینالمللی را دارند.
- استان فارس به سمت استانداردسازی و ارتقای کیفیت در حوزه غذا حرکت جدی دارد.
- گردشگری خوراک از زودبازدهترین بخشهای گردشگری با زنجیره کامل اقتصادی است.
- این حوزه نقش مؤثری در رونق اقتصادی و اشتغالزایی ایفا میکند.
پارسایی: "امروز خوراک به یکی از اصلیترین انگیزههای سفر در جهان تبدیل شده است."
پارسایی: "حمایت از صنوفی که به سمت کیفیتمحوری حرکت میکنند در دستور کار مدیریت استان قرار دارد."
نمایشگاه خوراک شیراز به عنوان ویترین توانمندیها و سکوی پرتاب کسبوکارهای دارای نگاه بلندمدت معرفی شده است.


