تست ساندویچهای جدید چیکفیل-ای در دو شهر آمریکا
چیکفیل-ای در حال آزمایش دو ساندویچ جدید مرغ و وافل در شهرهای بالتیمور و سن آنتونیو آمریکا میباشد. این محصولات محدود شامل ساندویچهای صبحانه و معمولی با ترکیب مرغ ترد، وافل افرای گرم و بیکن دودی هستند.

رستورانهای زنجیرهای چیک―فیل-ای در حال آزمایش دو ساندویچ جدید با موضوع مرغ و وافل در بازار رقابتی فستفود آمریکا میباشد. این محصولات محدود از اول دسامبر 2025 تا 24 ژانویه 2026 در شهرهای بالتیمور و سن آنتونیو عرضه میشوند. شرکت با این اقدام در پی سنجش واکنش مشتریان و امکان سنجی اقتصادی برای عرضه سراسری است.
جزئیات محصولات
- ساندویچ صبحانه مرغ و وافل: ترکیبی از مرغ سوخاری شده بین وافلهای افرای گرم
- ساندویچ مرغ و وافل: همان ترکیب به صورت معمولی
- مشخصات: همراه با بیکن دودی و سسهای خاص
اهداف راهبردی
- آزمایش بازار در دو شهر مختلف
- ارزیابی عملیات و اقتصادی
- رقابت با نوآوریهای برندهایی مانند KFC
“مرغ ترد بین وافلهای گرم افرا با کمی بیکن دودی” - توصیف شرکت از محصول
“رقابت در بخش فستفود در شرایط اقتصادی کنونی سختتر شده است” - تحلیل بازار
این اقدام بخشی از استراتژیهای صنعت برای جذب مشتریان در شرایط تورم و کاهش مراجعه به رستورانها میباشد.




