دستور پخت سریع و آسان ماهی هیک کبابی با کره آنچوی و کاپر از جورجینا هیدن
ماهی هیک لطیف در کره ای پرطعم و سریع، مناسب برای شام میان هفته یا مهمانی شیک، همه در نیم ساعت آماده می شود. این غذا ظاهر لوکس اما آماده سازی آسانی دارد.

دستور پخت ماهی هیک کبابی با کره آنچوی
این دستور پخت سریع و آسان از جورجینا هیدن، ماهی هیک را با سس کرهای طعمدار شده با آنچوی و کاپر ترکیب میکند. این غذا فقط ۳۰ دقیقه زمان نیاز دارد و برای شام میان هفته یا مهمانی مناسب است. کره طعمدار با سیر، آنچوی، کاپر و پوست لیمو تهیه شده و به ماهی و سبزیجات کبابی اضافه میشود.
- مواد لازم برای ۴ نفر شامل ۴ فیله ماهی هیک، کره بدون نمک، آنچوی، کاپر، سیر، کلم و پیاز میباشد
- مراحل پخت با حرارت ۲۲۰ درجه سانتیگراد و زمان ۱۶-۲۰ دقیقه انجام میشود
- نکته کلیدی: در وسط پخت، ماهی و سبزیجات را با آبهای کرهای موجود در تابه بیس کنید
- خدمت پیشنهادی: با پوره سیب زمینی، پولنتا یا سالاد سرو شود
- قابلیت آمادهسازی: کره طعمدار را میتوان از قبل آماده و در یخچال نگهداری کرد
"این شام یکظرفی هم ظاهر شیک دارد و هم آمادهسازی آن آسان است" "کره پرطعم آنچوی و سیر باعث میشود غذا پیچیدهتر از زمان واقعی پخت به نظر برسد"
این دستور پخت بدون گلوتن بوده و میتوان با ماهیهای مشابه مانند کاد نیز تهیه شود.




