کوکتل هفته: مانگو سیچوان راش فات پاندیت - دستور پخت
یک Mocktail شبیه Mule با طعم انبه که ادویههای تند غذای خیابانی هندی را در یک لیوان Highball ارائه میدهد. این کوکتل از دکههای فروش انبه تازه با ادویه الهام گرفته است.

دستور کوکتل مانگو سیچوان راش فات پاندیت
این کوکتل که یکی از اولین موارد در منوی رستوران فات پاندیت لندن بوده، ادای احترامی به دستههای فروش انبه تازه با ادویه در خیابانهای هند است. طعم آن ترکیبی منحصربهفرد از شیرینی انبه، تندی فلفل و ترشی لیمو است که با آبجوی زنجبیل تکمیل میشود.
- نیاز به تهیه شربت سیچوان از ۲۴ ساعت قبل دارید
- از پوره انبه آلفونسو برای طعم اصیل استفاده کنید
- تندی از طریق فلفل قرمز تازه در شربت تأمین میشود
- برای سرو در لیوان هایبال با یخ تازه توصیه میشود
- با برش فلفل قرمز تزئین شده و بهعنوان مُکتیل سرو میشود
“این کوکتل ادای احترامی به دکههای فروش انبه تازه با ادویه در هند است”
“ترکیبی منحصربهفرد از شیرینی، تندی و ترشی را تجربه کنید”
این دستور برای یک نفر طراحی شده و شربت سیچوان آن برای شش نوشیدنی کافی است. برای نتیجه مطلوب حتماً شربت را ۲۴ ساعت قبل آماده کنید.



