مارشملو: ۱۷ روش پفکی و فوقالعاده از کیک پنیر تا سالاد و مارتینی اسپرسو
مارشملوها علاوه بر دسر، در غذاهای شور نیز کاربرد دارند. این مقاله ۱۷ ایده از جمله اسموورز، سالاد آمبروسیا و مارتینی اسپرسو با مارشملو را ارائه میدهد.

مارشملو: از دسر تا غذاهای شور
مارشملوهای پفکی که در گذشته با عصاره گیاه خطمی تهیه میشدند، امروزه از شکر، آب و ژلاتین تولید میشوند. این ماده در انواع دستورات غذایی از دسرهای شیرین تا غذاهای شور کاربرد دارد. دستورات شامل کیک پنیر اسموورز، سالاد آمبروسیا با میوههای کنسروی و مارشملو، و سس سیبزمینی شیرین با رویه مارشملو میشود.
- مارشملو خانگی در مقایسه با انواع صنعتی بافت لطیفتری دارد.
- در اسموورز آمریکایی، مارشملو کبابی با بیسکویت و شکلات ترکیب میشود.
- سالاد آمبروسیا با مارشملو، پرتقال ماندارین و خامه در Thanksgiving سرو میشود.
- سوپ کدو با مارشملو فلفلی یک ایده شور و نوآورانه است.
- مارتینی اسپرسو با شربت مارشملو burnt یک نوشیدنی مخصوص ارائه میدهد.
“ارتباط تاریخی میان گیاه خطمی و شیرینی مارشملو به قرن ۱۹ بازمیگردد.” “سالاد آمبروسیا با مارشملو برای برخی یک tradition و برای برخی دیگر عجیب است.” این مقاله نشان میدهد که مارشملو تنها به دسر محدود نمیشود و در آشپزی خلاقانه جایگاه ویژهای دارد.




