روش غیرمعمول من برای پخت بوقلمون آبدار و جلوگیری از خشک شدن آن
برای داشتن بوقلمون شکرگزاری آبدار و خوشمزه، روش سوس وید را امتحان کنید. استفاده از سطل غذای ۵ گالنی به عنوان ظرف سوس وید، روشی مقرون به صرفه و موثر برای پخت کامل بوقلمون است.

روش سوس وید برای بوقلمون آبدار
پخت بوقلمون به روش سوس وید تضمین میکند که گوشت کاملاً آبدار و یکنواخت پخته شود. استفاده از یک سطل غذای ۵ گالنی به عنوان ظرف سوس وید، راهحلی مقرون به صرفه و کارآمد است که میتواند کل بوقلمون را در خود جای دهد. این روش اگرچه چند مرحله اضافی دارد، اما نتیجه آن بوقلمونی بسیار لذیذ و آبدار است که ارزش تلاش را دارد.
- انتخاب سطل مناسب: باید از سطلهای غذایی با نشان HDPE و #۲ استفاده کنید تا از انتقال مواد شیمیایی به غذا جلوگیری شود.
- آمادهسازی سطل: درپوش سطل را برای قرارگیری دستگاه سوس وید سوراخ کنید و از گرم ترین آب برای پر کردن سطل استفاده نمایید.
- آمادهسازی بوقلمون: بوقلمون را میتوان به صورت کامل یا تکهتکه در کیسههای مخصوص گذاشت و با دمای ۱۳۱ تا ۱۵۰ درجه فارنهایت به مدت ۴ تا ۲۴ ساعت پخت.
“استفاده از سطل، هم از نظر قیمت و هم انعطافپذیری، گزینهای عالی است.” “برای گوشت سفید و تیره عالی، بهتر است بوقلمون را کاملاً تکهتکه کنید.”
این روش اگرچه زمانبر است، اما نتیجه آن بوقلمونی فوقالعاده آبدار و خوشمزه خواهد بود که مهمانی شکرگزاری شما را تحت تأثیر قرار میدهد.



