غذای فوقالعاده ناشناخته: ۱۷ روش خوشمزه برای استفاده از کلم – از کیمچی تا پاستا
مصرف کلم در بریتانیا طی ۵۰ سال گذشته ۸۰٪ کاهش یافته است. این ماده غذایی سرشار از ویتامینها و بسیار متنوع است. در اینجا ۱۷ روش خلاقانه برای استفاده از کلم ارائه میشود.

کلم: سوپرغذای ناشناخته
کلم که مصرف آن در بریتانیا طی نیم قرن گذشته ۸۰٪ کاهش یافته است، در واقع یک سوپرغذای versatile است. این ماده غذایی سرشار از ویتامینهای ضروری، مواد معدنی، آنتیاکسیدانها، پروتئین و فیبر غذایی است و به صورت خام یا پخته در دستورات غذایی متنوعی قابل استفاده میباشد.
- سوپ دودی کلم و لوبیا سفید با پاپریکا و چوریسوی ترد
- نودل کره بادام زمینی و گوچوجانگ با کلم - مناسب برای دانشجویان
- پنکیک کلم اوکونومیاکی ژاپنی با سس سویا، عسل و کچاپ
- کیک کلم و سوسیس راشل رودی با استفاده از برگهای بیرونی
- سالاد لوبیا و کلم نایجل اسلیتر با کلم بلانچ شده
“کیمچی” یکی از ترندترین روشهای استفاده از کلم است که به صورت تخمیر شده یا سریع (آماده در سه روز) تهیه میشود.
کلم خردشده در سالادهایی مانند کول اسلو یا سالاد جیپور با هویج، پیاز قرمز و تربچه استفاده میشود.
در نهایت، پاستا با کلم ساووی و پانکتا جمی اولیور راه حلی عالی برای استفاده از کلم اضافی و پاستای فرالفله است.




