دستور غذایی گیاهی میرا سودها: راگو توفو با گوچوجانگ و گنوکی با خیار شور
ترکیبی آرامشبخش و سیرکننده از طعمها و بافتهای کرهای و ایتالیایی که برای شام روزهای هفته ایدهآل است.

راگو توفو با گوچوجانگ و گنوکی
این دستور غذایی گیاهی یک غذای راحت و خوشمزه ارائه میدهد که طعمهای کرهای و ایتالیایی را ترکیب میکند. راگو از توفو خرد شده، سس گوچوجانگ، سس لوبیای تند و گنوکی تشکیل شده و با یک خیار شور سریع تزئین میشود.
- تهیه در ۲۰ دقیقه و پخت در ۴۰ دقیقه
- برای ۲ تا ۳ نفر مناسب است
- مواد اصلی: توفو، گنوکی، گوچوجانگ، خیار
- شامل دستور تهیه خیار شور با سرکه برنج و کنجد
- روش پخت شامل تفت دادن توفو و مخلوط کردن با سسها و گنوکی است
میرا سودها میگوید: "لذت راگو از احساس کردن مسیر آن میآید، از خرد کردن و ایستادن با افکارتان تا هم زدن قابلمه در حال جوش." این غذای مقوی و پرطرفدار گزینهای عالی برای وعدههای شام سریع و خوشمزه است.




