کاهش هزینههای شام روز شکرگزاری در سال ۲۰۲۵ - موارد ارزانتر و گرانتر
دادههای جدید نشان میدهد هزینههای شام سنتی روز شکرگزاری در آمریکا پس از سالها افزایش قیمت، در سال ۲۰۲۵ کاهش یافته است که عمدتاً به دلیل کاهش قیمت بوقلمون و رقابت فروشگاهها میباشد.

کاهش هزینههای شکرگزاری در سال ۲۰۲۵
دادههای جدید از ولز فارگو و فدراسیون مزرعهداری آمریکا نشان میدهد که هزینههای شام سنتی روز شکرگزاری پس از سالها افزایش قیمت، در سال ۲۰۲۵ بین ۳ تا ۶ درصد کاهش یافته است. این کاهش عمدتاً به دلیل بهبود شرایط تولید بوقلمون و کاهش فشارهای زنجیره تأمین میباشد.
مواردی که قیمت آنها کاهش یافته است
- بوقلمون: کاهش ۱۶ درصدی به متوسط ۲۱.۵۰ دلار
- نانهای شام: کاهش ۲۲ درصدی
- خوراکهای جانبی: مواد stuffing، gravy و کرنبری ۳-۴ درصد ارزانتر
مواردی که قیمت آنها افزایش یافته است
- سیبزمینی شیرین: افزایش ۳۷ درصدی
- سبزیجات تازه: افزایش ۶۱ درصدی
- محصولات لبنی: افزایش قیمت ادامه دارد
“تخفیفها نقش مهمی در کاهش هزینههای میانگین این فصل ایفا میکنند” - استفانی کارلس
“کاهش قیمت امسال توسط عرضه هدایت میشود، زیرا تقاضا سال به سال تقریباً ثابت میماند” - براندون پارسونز
با وجود این کاهشها، بسیاری از آمریکاییها همچنان با برگزاری گردهماییهای کوچکتر و ترکیب غذاهای خانگی با خریداری شده، هزینهها را مدیریت میکنند.




