روغن جلبک: جایگزین سالم برای روغن زیتون با یکچهارم چربی اشباع
روغن جلبک با ۷۵٪ چربی اشباع کمتر از روغن زیتون، فواید زیادی برای سلامت قلب، مغز و متابولیسم دارد و در رستوران های برتر نیویورک استفاده میشود.

روغن جلبک: انقلاب در روغنهای پختوپز
روغن جلبک به عنوان یک جایگزین سالم برای روغنهای سنتی مانند روغن زیتون و آووکادو معرفی میشود. این روغن تنها یکچهارم چربی اشباع روغن زیتون را دارد و حاوی امگا-۶ و امگا-۹ بالایی است که برای سلامت قلب، عملکرد مغز و متابولیسم مفید هستند. روغن جلبک همچنین حاوی DHA و EPA است که برای سلامت مغز و قلب ضروری میباشند.
- فواید سلامت: کاهش خطر کلسترول بالا، التهاب مضر و چاقی
- کاربرد در آشپزی: نقطه دود بالا (۵۳۵ درجه فارنهایت) برای سرخ کردن بدون طعم سوختگی
- طعم خنثی: بدون طعم "ماهی" و مناسب برای پختوپز بدون overpower کردن طعم مواد غذایی
- تایید سرآشپزها: دنیل هوم از رستوران مشهور الون مدیسون پارک از آن استفاده میکند
دنیل هوم: "این روغن بسیار خالص است و در حرارت بالا طعم سوختگی یا تلخی نمیدهد" کاس سعیدی: "این روغن سبک، کمی کرهای و فوقالعاده همهکاره است"
روغن جلبک نه تنها برای سلامت بهتر است، بلکه برای پختوپز پایدار نیز گزینه مناسبی محسوب میشود.




